DECISION ENGINE

Decision Engine
Data Solutions

De DigiMonks Decision Engine is de oplossing voor waarde-gedreven commerciële acties. Voorbeelden zijn dynamische content, dynamische beprijzing van producten of services en data gedreven aansturing van een callcenter omgeving. Achterliggende algoritmes zijn gebaseerd op beschikbare data-koppelingen zoals online media, public data of klantwaarde (CLV / CLTV) algoritmen.

Decisioning

De Decision Engine van DigiMonks maakt het mogelijk om data en inzicht om te zetten in actie. Wij noemen deze actie data-gedreven interventies, waarde creatie door data-activaite.

Op basis van business ruling wordt de juiste actie ingezet. Denk daarbij aan gepersonaliseerde content, dynamische beprijzing, aansturing van online media of belangrijke inzichten voor een call center omgeving.

Decisioning en automation

De DigiMonks Decision Engine stelt organisaties in staat om in real-time besluiten te nemen. Op basis van relevante data zoals pricingdata, gedragsdata of data vanuit de eigen systemen zoals CRM, PDM en finance ontstaan waardevolle inzichten. De Decision Engine vertaalt deze inzichten naar actie, bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Dynamische content

Op basis van gedrag van bezoekers kan op het juiste moment (real-time) de juiste content getoond worden. Relevante content passend bij de behoefte van een individuele bezoeker.

Dynamische beprijzing

Geautomatiseerde dynamische beprijzing van uw assortiment op basis van data uit de DigiMonks PriceCollector.

Aansturen Callcenter

Bied call center agents relevante real-time inzichten. Door data uit verschillende bronnen te koppelen ontstaat een verrijkt klantbeeld resulterend in kortere call tijden, hogere klantwaardes en lagere churnrates.

Typisch Rendement

%

Rendementsverbetering in online media

%

Besparing op CPA / CPS

%

Verhoging van klantwaarde

%

Rendement in verschillende media kanalen

Ervaring leert dat door de inzet van de Decision Engine de volgende resultaten mogelijk zijn:

Meer informatie?

Voor meer details over de mogelijkheden en kansen, neem gerust contact op.

Meer informatie