GEDRAGS COLLECTOR

Gedrags Collector
Data Solutions

De DigiMonks Gedrags Collector stelt organisaties in staat om in online omgevingen granulair bezoekersgedrag af te vangen. De oplossing voor het 1 op 1 registreren van online gedragsdata in web of app.

Granulaire
bezoekers data

Het monitoren van online gedrag van bezoekers geeft inzicht in wat bezoekers in een web of app omgeving doen, welke pagina’s bezoeken zij, wat doen zij op deze pagina’s en welke interacties verrichten zij.

Door inzet van de DigiMonks GedragsCollector wordt granulaire data afgevangen. Daarbij wordt dus 1 op 1 bezoekers gedrag ontsloten wat resulteert in inzicht in individueel bezoekers gedrag.

Online gedragsdata

Het monitoren en analyseren van online gedragsdata biedt organisaties waardevolle inzichten, het doel is typisch om deze inzichten om te zetten in waarde. Bekijk onderstaand enkele voorbeelden hoe een individueel klantbeeld waarde kan creëren.

z

Input Advertising

Presenteer bezoekers de juiste content in online media kanalen door de koppeling te maken met online gedrag in web of app omgevingen.

Dynamische listings

Is een bezoeker prijs- of merksensitief?
Maak product- en categorielistings dynamisch op basis van bezoekersgedrag en interesse.

Personalized content

Individuele bezoekers hebben individuele wensen, presenteer bezoekers relevante content door gedrag te vertalen in behoefte. Bijvoorbeeld banners of een productcarrousel op de home page.

Typisch Rendement

Door de inzet van de GedragsCollector

%

Verhoging van de omzet

%

Besparing op CPA / CPS

%

Verhoging van klantwaarde

%

Rendement in verschillende online media kanalen

Meer informatie?

Voor meer details over de mogelijkheden en kansen van online gedragscollectie, neem gerust contact op.

Meer informatie