PRICE COLLECTOR

Price Collector
Data Solutions

De PriceCollector van DigiMonks is de tool voor het monitoren van product beprijzing, zowel voor retailers als voor brands. De PriceCollector biedt onze klanten een krachtige tool waarmee zij inzicht verkrijgen in de prijsposities van producten in de online kanalen wat als basis kan dienen voor betere resultaten en inzichten.

DigiMonks
E-tailers & brands

De PriceCollector biedt inzicht in pricing, dit is interessant voor zowel E-tailers als Brands. Lees hieronder waarom

Voor brands biedt deze tool de mogelijkheid een beter beeld te verkrijgen van prijsverloop en prijserosie in de online kanalen. Zo zijn zij in staat beprijzing van dealers permanent te monitoren en op de hoogte te zijn van belangrijke prijswijzigingen en doorvoer van promoties. Ook kan inzicht verkregen worden van niet geautoriseerde dealers en is het mogelijk potentiële namaak en grijze import te identificeren ter bescherming van het merk.

Voor e-tailers is de PriceCollector een krachtig middel om de concurrentiepositie te verbeteren. Het geeft hen inzicht in de beprijzing van concurrenten op alle platformen en kanalen en stelt hen in staat direct te ageren op prijsaanpassingen. Inzicht in je concurrentiepositie is tevens een belangrijk inzicht voor marketeers om de online marketing te optimaliseren.

Decisioning en automation

Het collecteren van prijsinformatie biedt organisaties waardevolle data, het doel is typisch deze data om te zetten naar inzicht en vervolgens in waarde. De DigiMonks PriceCollector is als data bron zeer geschikt om te combineren met de DigiMonks DecisionEngine. Bekijk hieronder hoe  waarde behaald kan worden met de Price Collector.    

Dynamic Pricing

Geautomatiseerde, dynamische beprijzing van uw assortiment op basis van data uit de PriceCollector, en business ruling in de DigiMonks DecisionEngine.

Verlaag CPA en CPS

Stel dynamisch uw marketingbudgetten in gebaseerd op concurrentiepositie. Spendeer meer wanneer uw product een goede concurrentiepositie heeft en minder wanneer dat niet zo is.

Google Shopping

Optimaliseer uw Google Shopping activiteiten en adverteer met producten uit uw assortiment met de juiste concurrentiepositie.

Typisch Rendement

Door de inzet van de PriceCollector bespaart u tijd en concurreert u op basis van actuele data . Grip op de prijsstelling en positionering  van uw producten!

%

Verhoging van de omzet

%

Besparing op CPA / CPS

%

Verhoging van klantwaarde

%

Rendement in verschillende online media kanalen

Meer informatie?

Voor meer details over de mogelijkheden en kansen door de inzet van de DigiMonks PriceCollector, neem gerust contact op.

Meer informatie