Business Intelligence Specialist

processen optimaliseren, automatiseren en nieuwe toepassingen bedenken en uitvoeren!

BI Monk

Zie jij ook al die organisaties die in The Age of Data nog steeds besluiten nemen op basis van de onderbuik? Beschikken over een goudmijn van informatie waarmee ze hun klant echt goed zouden kunnen bedienen? Bergen commerciële kansen laten liggen? En enorme marketing budgetten besteden aan een schot hagel… in het donker? Come join DigiMonks and show them the way!

Wat doe je graag?

In deze rol van Business Intelligence specialist zet je jouw kennis en ervaring in bij onze klant, een succesvolle en groeiende e-commerce speler in de elektro branche met het kantoor nabij Uden (Noord-Brabant).

Deze organisatie maakt gebruikt van diverse data bronnen en het marketing intelligence team heeft hiervoor databases opgezet in MS SQL-server, momenteel de bron voor alle data omtrent de website. Daarnaast maken zij gebruik van Exact Software voor het boekhoud- en CMR-systeem. De webshop zal binnenkort overgaan naar  het platform Magento 2.0. 

Omdat de organisatie volop in ontwikkeling is en graag door blijft ontwikkelen is er de behoefte ontstaan aan een vaste business intelligence specialist, in deze rol ga je aan de slag om de transitie en eerder genoemde processen te optimaliseren, automatiseren en onderhouden.  In deze uitdagende rol zal de nadruk ook sterk liggen op nieuwe ontwikkelingen. Denk daarbij aan realtime koppelingen met Google Analytics, het toevoegen en integreren van de data van nieuwe leveranciers en het toevoegen van andere externe bronnen die bijdragen aan een verdere groei van het bedrijf.

In deze positie werk nauw samen met twee marketing intelligence analisten en rapporteer je direct aan de directie van onze klant. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de databases, datastromen, koppelingen met Exact en Magento en je bent continue op zoek naar  nieuwe ontwikkelingen en databronnen die het bedrijf verbeteren. 

 

Wie zoeken we?

Wat breng je mee?

Om een goede invulling aan deze rol te geven beschik je over een proactieve en onderzoekende houding . Je bent leergierig en gedreven om het steeds weer beter te doen.

Funtie eisen:

  • Afgeronde relevante WO of HBO opleiding
  • 5+ jaar werkervaring in relevante positie(s).
  • Goede kennis van MS SQL Server
  • Kennis van Datamodellen/-base/-integratie
  • Het is een pré als je kennis hebt van Exact en Magento

 

Ja, ik wil!

Wat ga je vinden: een kick ass team met jaren ervaring in online commercie en marketing, ambitie, ruimte tot ondernemerschap en een rock n roll instelling.

Wil jij je blijven ontwikkelen? Mooi! deze uitdaging is in combinatie met het unieke DigiMonks talent development programma waarin we samen met jou verder werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Wat houdt dat in? Educatiebudget, individueel coachingstraject, tijd en ruimte tot ontwikkeling, wil je meer weten?

Contact ons en kom zo snel mogelijk koffie of een Monks biertje met ons pakken!

Meer informatie?

Contact ons en kom zo snel mogelijk koffie
of een Monks biertje met ons pakken!