Dynamic Retargeting

Dynamische budgetten in retargeting gebaseerd op gedrag van bezoekers en klantwaarde

Casus

Vergroot het rendement van je retargeting campagnes gebaseerd op individueel gedrag van bezoekers en klantwaarde.

Gebruike tools:

– DigiMonks DescisionEngine
– DigiMonks Gedragscollector

Waarom dynamische retargeting

Bezoekers oriënteren zich op je website voor de aankoop van een product of dienst, dit doen ze typisch niet alleen op jouw website maar ook op die van je concurrenten. Retargeting is een krachtig middel om bezoekers terug te halen naar je website met als doel hen te laten converteren.

Wij sturen retargeting campagnes aan op basis van relevante data waaronder online gedrag van bezoekers. Hierdoor zijn wij in staat de retargeting campagnes te sturen op klantgedrag en klantwaarde.

DigiMonks
Onze oplossing

Door het online gedrag van bezoekers te analyseren middels de Digimonks GedragsCollector zijn wij in staat de koopintentie van bezoekers vast te stellen. Doordat wij de koopintentie van de  bezoeker vast stellen zijn wij in staat de  potentiële klantwaarde van deze bezoeker te bepalen.

Dit inzicht gebruiken wij om de retargeting campagne te voeden. Voor elke bezoeker is een individuele propositie mogelijk met een bijbehorend budget. Het is immers wijzer je marketing budget te besteden aan klanten met een grotere waarschijnlijkheid tot converteren op producten waarop je een goede marge maakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze oplossing voor jouw organisatie neem dan contact op.

Behaald Rendement

%

Sales overall

%

Omloopsnelheid

%

Marketing spent

%

Bruto Marge overall