WANTED: Data Analist

Zit jij graag met de neus in de data op zoek naar antwoorden en inzichten?
Data Analist
Zie jij ook al die organisaties die in The Age of Data nog steeds besluiten nemen op basis van de onderbuik? Organisaties die vaak beschikken over een goudmijn aan informatie waarop zij diepgaande analyses kunnen uitvoeren om de echte inzichten op tafel te krijgen? Die bergen aan commerciële kansen laten liggen door gebrek aan kennis? En enorme marketing budgetten besteden aan een schot hagel… in het donker? Come join DigiMonks and show them the way!
Wat doe je graag?
DigiMonks richt zich op uitdagende data driven projecten bij organisaties die (kunnen) beschikken over grote hoeveelheden klantdata, online-gedragsdata, concurrentie-data en klantwaarde-data. Deze data zorgt ervoor dat wij onze klanten naar de frontlinies kunnen brengen van data driven marketing!

Jij bent de sleutel tot succes en weet als geen ander grote hoeveelheden data te vertalen naar waardevolle inzichten, het echte monnikenwerk! Deze waardevolle inzichten zitten verstopt in grote datasets. Jij bent, analytisch, kritisch en streeft naar kwalitatief werk. Daarom zorg je dat je de juiste gegevens verzamelt en controleer jij de kwaliteit van deze gegevens alvorens je ze omzet in digitaal goud.

  • Het verzamelen en ordenen van data
  • Het genereren, analyseren en presenteren van inzichten
  • Je visualiseert data in heldere dashboards of rapportages
  • A/B testen en analyse van de uitkomsten
  • Kwalitatief en kwantitatief onderzoek op data
  • Ontwikkeling van data modellen

Geloof jij in kracht van data, ben je in staat om klantvragen te beantwoorden met jouw analytische vaardigheden? Of heb jij het misschien zelfs wel in je om het gezamenlijke team van Monks en de klant te leiden? Sluit je dan aan bij DigiMonks.

 

Wie zoeken we?
Wat breng je mee?

Een HBO/WO achtergrond, bijvoorbeeld richting Marketing Analytics of Information Management. Je bent analytisch sterk, een teamplayer en secuur. Je beschikt bij voorkeur over relevante analytische werkervaring in klantgerichte, online (marketing) omgevingen. Uiteraard heb je een sterke interesse in (online) data!

Een bak ambitie, een ‘can do’ instelling en zin om met je mede-Monks het bedrijf samen vorm te geven.

Ja, ik wil!
Wat ga je vinden:

een kick ass team met jaren ervaring in online commercie en marketing, ambitie, ruimte tot ondernemerschap en een rock n roll instelling.

Ben je geinteresserd in een rol als data analist bij DigiMonks? Wij vertellen jou graag meer over DigiMonks en onze uitdagingen!

DigiMonks heeft kantoren in Eindhoven & Amsterdam.

Meer informatie?

Contact ons en kom zo snel mogelijk koffie
of een Monks biertje met ons pakken!

[email protected]