WANTED: Data Driven Business Monk m/v

Maak jij ook graag impact met slimme dingen?
Business Monk
Zie jij ook al die organisaties die in The Age of Data nog steeds besluiten nemen op basis van de onderbuik? Beschikken over een goudmijn van informatie waarmee ze hun klant echt goed zouden kunnen bedienen? Bergen commerciële kansen laten liggen? En enorme marketing budgetten besteden aan een schot hagel… in het donker? Come join DigiMonks and show them the way!
Wat doe je graag?
DigiMonks richt zich op organisaties die kunnen beschikken over grote hoeveelheden klantdata, online-gedragsdata, concurrentie-data en klantwaarde-data.

De Decision-Engine van DigiMonks wordt ingezet voor commerciële/waarde interventies en het aansturen van online media.

Voorbeelden:

  • het herkennen en interveniëren op geprognotiseerde klantwaarde in de acquisitie door (realtime)dynamische offers en het inrichten van waarde-buckets t.b.v. online-marketing.
  • Het herkennen en interveniëren op churn-profielen en het realtime acteren hierop door het triggeren van behoud-activiteiten.
  • Het herkennen en interveniëren op cross-/upsell door het aanbieden van de juiste producten.

Geloof jij in kracht van data, ben je in staat om klantvragen te vertalen naar techniek? Of heb jij het misschien zelfs wel in je om het gezamenlijke team van Monks en de klant te leiden? Sluit je dan aan bij DigiMonks.

.

Wie zoeken we?
Wat breng je mee?

Een HBO/WO achtergrond, minimaal 5 jaar werkervaring in klantgerichte, online omgevingen. Kennis van online techniek, ervaring met het werken in projecten, bijvoorbeeld SCRUM style en een bewezen voorliefde voor data.

Een bak ambitie, een ‘can do’ instelling en zin om met je mede-Monks het bedrijf samen vorm te geven.

Ja, ik wil!
Wat ga je vinden: een kick ass team met jaren ervaring in online commercie en marketing, ambitie, ruimte tot ondernemerschap en een rock n roll instelling.

Contact ons en kom zo snel mogelijk koffie of een Monks biertje met ons pakken! [email protected] / 06-54732664

DigiMonks offices: Eindhoven, Amsterdam

.

Meer informatie?

Contact ons en kom zo snel mogelijk koffie
of een Monks biertje met ons pakken! 

[email protected]