WANTED: Data Scientist

Denk jij bij het woord Python niet aan de Efteling?
Data Scientist
Gebaande paden? Hebben we niet.

Gespreide bedjes? Doen we niet aan.

Wat we wel doen is het maximale uit elkaar en uit onze klanten halen!

DigiMonks barst van de ambitie en de klantvragen. Wil jij direct impact maken en echte online, realtime interactie met bezoekers mogelijk maken? Kom dan ons team versterken. We zoeken nieuwe Data Science Monks, Python, R, JAVA, you name it!

Wat doe je graag?
DigiMonks richt zich op uitdagende data driven projecten bij organisaties die (kunnen) beschikken over grote hoeveelheden klantdata, online-gedragsdata, concurrentie-data en klantwaarde-data. Deze data zorgt ervoor dat wij onze klanten naar de frontlinies kunnen brengen van data driven marketing!

Jij bent de sleutel tot succes en weet als geen ander jouw weg te vinden in complexe datasets. Met jouw expertise vertaal je terabytes aan data naar waardevolle inzichten, het echte monnikenwerk! Jij bent analytisch, kritisch en streeft naar kwalitatief werk. Met jouw toolbox aan kennis bouw je aan succesvolle algoritmen waarmee wij impact maken bij onze klanten.

  • Uitvoeren van data science opdrachten
  • Business cases beantwoorden vanuit jouw data science expertise
  • Grote data sets opschonen en bewerken
  • Algoritmen maken en implementeren, ontwikkelen van data modellen
  • Kwalitatief en kwantitatief onderzoek op data
  • Ontwikkeling van data modellen

Geloof jij in kracht van data, ben je in staat om klantvragen te beantwoorden vanuit de data science? Of heb jij het misschien zelfs wel in je om het gezamenlijke team van Monks en de klant te leiden? Sluit je dan aan bij DigiMonks.

 

Wie zoeken we?
Wat breng je mee?

Een Master opleiding, bijvoorbeeld Data Science aan de JADS, Computer Science, Toegepaste wiskunde of Econometrie. Je hebt ervaring met grote datasets en het opschonen en klaarzetten daarvan. Termen als data processing en data mining zijn jou niet vreemd. Je hebt ervaring met Python, R en SQL en kennis van andere technieken en tools zoals JAVA, Tableau, SAS, Qlikview, Power BI. Azure, C# zijn een sterke pré!

Je bent zelfstartend en nieuwsgierig en in staat vragen vanuit de business te vertalen naar antwoorden vanuit de techniek. Je beschikt bij voorkeur over relevante werkervaring in klantgerichte, online (marketing) omgevingen. Vanzelfsprekend heb je een sterke interesse in (online) data!

Een bak ambitie, een ‘can do’ instelling en zin om met je mede-Monks het bedrijf samen vorm te geven.

Ja, ik wil!
Wat ga je vinden:

een kick ass team met jaren ervaring in online commercie en marketing, ambitie, ruimte tot ondernemerschap en een rock n roll instelling.

Ben je geinteresserd in een rol als data scientist bij DigiMonks? Wij vertellen jou graag meer over DigiMonks en onze uitdagingen!

DigiMonks heeft kantoren in Eindhoven & Amsterdam.

Meer informatie?

Contact ons en kom zo snel mogelijk koffie
of een Monks biertje met ons pakken! 

[email protected]