WANTED: Fullstack Monk m/v

Maak jij ook graag impact met slimme dingen?
Fullstack Monk
Gebaande paden? Hebben we niet. Gespreide bedjes? Doen we niet aan. Wat we wel doen is het maximale uit elkaar en uit onze klanten halen! DigiMonks barst van de ambitie en de klantvragen. Wil jij direct impact maken en echte online, realtime interactie met bezoekers mogelijk maken? Kom dan ons team versterken. We zoeken tal van nieuwe PHP Monks, JavaScript Monks, Data Monks, you name it!
Wat doe je graag?
DigiMonks richt zich op organisaties die kunnen beschikken over grote hoeveelheden klantdata, online-gedragsdata, concurrentie-data en klantwaarde-data. De Decision-Engine van DigiMonks wordt ingezet voor commerciële/waarde interventies en het aansturen van online media. Voorbeelden:
  • het herkennen en interveniëren op geprognotiseerde klantwaarde in de acquisitie door (realtime)dynamische offers en het inrichten van waarde-buckets t.b.v. online-marketing.
  • Het herkennen en interveniëren op churn-profielen en het realtime acteren hierop door het triggeren van behoud-activiteiten.
  • Het herkennen en interveniëren op cross-/upsell door het aanbieden van de juiste producten.
Geloof jij in kracht van data, ben je in staat om klantvragen te vertalen naar techniek? Of heb jij het misschien zelfs wel in je om het gezamenlijke team van Monks en de klant te leiden? Sluit je dan aan bij DigiMonks. .
Wie zoeken we?

Wat breng je mee?

Een HBO/WO achtergrond, minimaal 5 jaar werkervaring in klantgerichte, online omgevingen. Kennis , ervaring van online techniek, ervaring met het werken in projecten, bijvoorbeeld SCRUM style en een bewezen voorliefde voor data.

Je bent in meer of mindere mate bekend met:

  • Uitgebreide ervaring met OOP, PHP 7.4+ is een must
  • Ervaring met GoLang en/of C# is een pré
  • ES6+, VueJS en/of Scss
  • Kennis van Symfony 5.1+, LEMP, Solr, BigQuery en/of Kafka
  • Ervaring met Git, SQL en CLI

Een bak ambitie, een ‘can do’ instelling en zin om met je mede-Monks het bedrijf samen vorm te geven.

Ja, ik wil!
Wat ga je vinden: een kick ass team met jaren ervaring in online commercie en marketing, ambitie, ruimte tot ondernemerschap en een rock n roll instelling. Contact ons en kom zo snel mogelijk koffie of een Monks biertje met ons pakken! [email protected] / 06-54732664 DigiMonks offices: Eindhoven, Amsterdam .
Meer informatie?

Contact ons en kom zo snel mogelijk koffie
of een Monks biertje met ons pakken! 

[email protected]