TRAINING DATAVISUALISATIE

Data Visualisatie

Data bestaat typisch uit grote hoeveelheden gegevens al dan niet gestructureerd wat het lastig maakt daar direct inzicht uit te halen. Datavisualisatie zorgt dat je data  op een visuele en duidelijke manier kan presenteren. Het  weergeven van data in dashboards is een krachtige manier om de data te tonen die relevant is en waarop beslissingen gemaakt kunnen worden. Tegelijkertijd is het een moeilijke taak om juist die data weer te geven die van belang is. Vaak zien wij dat dashboards lijken op de cockpit van een Boeing 747 wat het overzicht juist niet ten goede komt.

Trainingen

DigiMonks heeft drie trainingsprogramma’s ontwikkeld waarin op hands-on wijze en op het juiste niveau de capabilities van data visualisatie en de impact daarvan voor de organisatie worden bekeken. Na deze training weet je als organisatie wat de inzet van data visualisatie voor jouw organisatie, en jouw werkveld kan doen.

Data Visualisatie trainingen

Maatwerk trainingen op niveau van gebruiker 

Strategisch

De impact van data visualisatie
voor C-level en hoger management niveau

Tactisch

De impact van data visualisatie
voor het Middle management

Operationeel

De impact van data visualisatie
op management en Operationeel niveau

Technologie

We gebruiken state of the art technologieën

Onze klanten

Met trots werken we met en voor deze klanten.

Creative, hands-on, result driven!

J. van Bruggen

Actuaris , DITZO

Van verrassende inzichten naar concrete acties met businessimpact

R. Mast

Klantwaardemanager, VIVAT

The team support us to generate an automated sales transaction model which generated transparency in channel performance for different product lines/brands. Due to this transparency business decisions are always fact based and focused on value generation and price positioning. The reporting is translated through the whole organization, this way one report is used in channel management as well as top management. Bringing data and business together is the key capability of the DigiMonks team.

C.Langstadt

Head of Sales Transactions , KPN